Kaks korda kaotusseisu jäänud Liverpool alustas hooaega dramaatilise viigiga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino (vasakul) ja Mohamed Salah.
Roberto Firmino (vasakul) ja Mohamed Salah. Foto: Daniel Hambury/AP

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alustas Inglismaa kõrgliiga uut hooaega dramaatilise viigiga, kui mängis võõral väljakul 3:3 viiki Watfordiga. Eesti koondise kapten jägis kogu matši varumeeste pingilt.

Liverpool jäi kaotusseisu juba kaheksandal minutil, kui nurgalöögi olukorras kerkis kõige kõrgemale Stefano Okaka. Punaste tähtmängija Sadio Mane realiseeris suurepärase söödumängu väravaks ning viigistas 29. minutil mänguseisu. Kolm minutit hiljem oli täpne Abdoulaye Doucoue ning puhkepausile mindi väljakuperemeeste eduseisus.

Teine poolaeg algas Liverpooli jaoks ideaalselt: 55. minutil teenis Mohamed Salah penalti, mille realiseeris Roberto Firmino. Kõigest kaks minutit hiljem tegi egiptlane ise skoori, realiseerides väravaks Firmino söödu. Katastroof leidis aset kolmandal üleminutil, kui liverpoollaste segaduse kaitses kasutas ära Miguel Britos, vormistades lõppskoori 3:3.

Kauaks põdema ei saa Liverpool jääda, sest juba teisipäeval ootab neid Meistrite liigas ülioluline mats Hoffenheimiga. Järgmine liigamäng leiab aset nädala pärast, kui võõrustatakse Crystal Palace'i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles