POSTIMEES WATFORDIS Liverpooli fännide keskustelu: mida arvata Klavanist?

Merili Luuk, London
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

196 miili (315 kilomeetrit) on piisavalt väike vahemaa, et tulla teisest Suurbritannia otsast oma lemmikklubi toetama. Nõnda võttis Inglismaa kõrgliiga avavoorus paarsada Liverpooli fänni ette teekonna Watfordi. 

Kuigi kontosse jäi dramaatiline 3:3 viik, lahkus nii mõnigi fänn hea emotsiooniga - Watfordis näeb oma lemmikuid isegi lähemalt kui kodusel Anfieldil!

Fännid tunglemas bussi ees...
Fännid tunglemas bussi ees... Foto: Merili Luuk
...et keegigi Liverpooli klubi tähtsamatest ninadest neile tähelepanu pööraks. Peatreener Jürgen Klopp oli poolehoidjatega sõbralik nagu ikka, Ragnar Klavan hoidis silmad maas.
...et keegigi Liverpooli klubi tähtsamatest ninadest neile tähelepanu pööraks. Peatreener Jürgen Klopp oli poolehoidjatega sõbralik nagu ikka, Ragnar Klavan hoidis silmad maas. Foto: OLLY GREENWOOD/AFP
 

Welcome to @premierleague season opener! #liverpool #watford #ragnarklavan #fans ⚽️

A post shared by Merili Luuk (@merililuuk) on

Kuigi Ragnar Klavan jäeti seekord pingile, uuris Postimees fännidelt, kuidas nad keskkaitsjasse suhtuvad. Arvamusi oli seinast seina.

Phil ja Katie: Ta on meeskonnamängija. Ta pole just parim, aga temast on ka hullemaid. Ta tundub väga rahulik ja hea inimene olevat. Kuna Katie on ratastoolis, oleme tihti käinud invaalal autogrammi küsimas ning Klavan on alati meiega rääkinud, autogramme andnud. Ta tundub hästi siiras!

Katie ratastoolil on paljude mängijate autogrammid, aga eestlase Ragnar Klavani allkiri on veidi teisejärgulisem ning see on tal paberil.
Katie ratastoolil on paljude mängijate autogrammid, aga eestlase Ragnar Klavani allkiri on veidi teisejärgulisem ning see on tal paberil. Foto: Merili Luuk

Anthony ja Brian: Klavan on saast, me ei saa aru, miks ta üldse meil mängib ning ootame, et ta õige pea vallandataks. Jah, Klopp võis ta seepärast siia tuua, et ta on Saksamaal hea, aga Bundesliga tase pole Premier League! Meil peavad olema parimad mängijad.

Andy: Kolmanda-neljanda keskkaitsjana on ta päris hea ning ta on kõva meeskonnamängija. Teda on isegi rohkem mängitatud kui me arvasime, võib-olla on temas midagi veel peidus!

Pikemalt loe esmaspäevasest Postimehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles