Federer jätkas võidumarssi järjekordse turniirivõidu suunas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
36-aastane Roger Federer on tänavusel hooajal väga lähedal oma kuuendale tiitlivõidule.
36-aastane Roger Federer on tänavusel hooajal väga lähedal oma kuuendale tiitlivõidule. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Montrealis toimuval ATP Masters-sarja tenniseturniiril jõudis käimasoleval aastal vaid kaks matši kaotanud Roger Federer (ATP 3.) finaali ning on ühtlasi nüüd 16 mängu järjest vaid võidurõõmu tunda saanud.

36-aastane šveitslane, kes liigub Kanadas oma karjääri kolmanda võidu suunas, alistas poolfinaalis kõigest tunni ja 15 minutiga 6:3, 7:6 (5) Hollandi esindaja Robin Haase (ATP 52.).

«Ma olen õnnelik – kõige rohkem rõõmu valmistab mulle see, et suudan tervena mängida finaalis,» ütles teise asetusega Federer pärast võidukat matši. «Ma pole kulutanud üleliia energiat ning olen suutnud hoida punktivahetused lühikestena. Usun, et minu keskendumisvõime ja üleüldine mängupilt on läinud ülesmäge,» lisas tänavusel hooajal juba nii Austraalia lahtistel kui ka Wimbledonis võidutsenud vanameister.

Eesti aja järgi pühapäeva öösel toimuvas finaalis läheb Federer vastamisi endast 16 aastat noorema venelase Alexander Zvereviga (ATP 8.), kes sai nelja parema hulgas tunni ja 43 minutiga 6:4, 7:5 jagu Kanada 18-aastasest esindajast Denis Shapovalovist (ATP 143.).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles