Emakssaamise järel rajale naasnud Katrina Lehis jõudis Valgel Daamil finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge Daami vehklemisturniiri medaliomanikud.
Valge Daami vehklemisturniiri medaliomanikud. Foto: Helen-Nelis Naukas

Eile Haapsalus toimunud traditsioonilisel Valge Daami vehklemisturniiril naasis edukalt vehklemisrajale aprillis esmakordselt emaks saanud Katrina Lehis, kes hakkas uuesti harjutama alles juulis. Võitu Lehis siiski ei saanud, jäädes finaalis alla Veronika Zuikovale.

Turniiri lõpuks said võidurõõmu tunda eestlased, kui meeste konkurentsis saavutas esikoha Sten Priinits (En Garde) ja naistest Zuikova (Tallinna Mõõk). Seejuures olid võistlustules lisaks võõrustajatele sportlased nii Soomest, Lätist, Venemaalt, Norrast, Belgiast kui ka USAst.

Meeste finaalis sai Priinits 15:10 jagu Jüri Salmist (Tallinna Mõõk), kolmandale kohale võitlesid end Klim Gusarov (Tallinna Mõõk) ja lätlane Ruslans Nakonecnijs. Kokku võtsid meeste epeeturniirist osa 48 võistlejat.

Naiste finaalis alistas Zuikova tulemusega 15:11 Lehise (En Garde). Kolmanda koha said nii Gaia-Marianna Salm (Tallinna Mõõk) kui ka Nelli Paju (En Garde). Kokku võtsid naiste epeeturniirist osa 44 võistlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles