Galerii: takistussõidu Eesti meistriteks tulid Rein Pill ja Alfons Ra

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ruilas selgusid täna Eesti meistrid ratsutamise takistus- ja koolisõidus. Takistussõidus võitsid kuldmedali Rein Pill ja Alfons Ra, kes läbisid puhtalt kõik kolm võistlussõitu.

Pill ja Alfons Ra haarasid juhtpositsiooni laupäeval, kui läbisid kiirus-puhtus parkuuri eksimusteta ning 2,68 sekundit lähimatest rivaalidest (Paul Argus ja Renessin) kiiremini. Ülekaal oli võimas, sest teine koht edestas viiendat väiksema ajamarginaaliga kui esimene teist.

Laupäevane võit tähendas, et täna läksid Pill ja Alfons Ra starti teadmisega, et kui mõlemad parkuurid – 12 takistusega 140 cm kõrgune ja 9 takistusega 145 cm kõrgune – puhtalt ja ajalimiiti ületamata läbitakse, kuulub Eesti meistritiitel neile. Ülesanne täideti eeskujulikult, protokolli kanti võidusummana 0 karistuspunkti. Hõbemedali võitsid Argus ja Renessin 5 ning pronksi Tiit Kivisild ja Don-Kide 6 karistuspunktiga.

Koolisõidus kuulus kindel esikoht favoriidile Dina Ellermannile hobusel Landy's Akvarell. Võidusumma oli 155,266 punkti. Hõbemedali võitsidi Diana Pruks ja Finalist 140,265 ning pronksi Grete Hussar ja Rohan Warrior 135,555 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles