Video: Juventus päästis finaalis viigi, aga mängis selle kohe maha

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torino Juventuse kaitsja Andrea Barzagli ja Rooma Lazio ründaja Sergej Milinkovic-Savic.
Torino Juventuse kaitsja Andrea Barzagli ja Rooma Lazio ründaja Sergej Milinkovic-Savic. Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS

Itaalia superkarikafinaalis Torino Juventuse ja Rooma Lazio vahel said viimased dramaatilise 3:2 võidu ja ühtlasi maguse revanši kevadises karikafinaalis Juventuselt saadud 0:2 kaotuse eest.

Lazio asus juhtima 32. minutil, kui Ciro Immobile realiseeris penalti ja sama mees lõi 54. minutil teisegi värava. Juventus jättis lõpuspurdi viimasele hetkele - Paulo Dybala oivaline karistuslöök 85. minutil ja penalti 90+1. minutil tegid seisuks 2:2.

Ent viimane sõna jäi Laziole - 90+3. minutil lõi vahetusest sekkunud Alessandro Murgia värava, mis tagas Laziole klubi ajaloo neljanda superkarika ja esimese pärast 2009. aastat.

Kuus hooaega järjest Itaalia meistriks tulnud Juventus mängis superkarikafinaalis kuuendat aastat järjest ja selle aja jooksul on nende saldo kolm võitu ja kolm kaotust. Kokkuvõttes jagatakse seitsme superkarikavõiduga vastavas arvestuses esikohta AC Milaniga. Itaalia superkarikas mängiti esimest korda välja 1988. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles