Video: kas leedulane üritas Paide meeste eeskujul Guardianis kuulsaks saada?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emilijus Zubas.
Emilijus Zubas. Foto: Mikhail Kireev/Sputnik/Scanpix

Kõigest nädalajagu päevi pärast seda, kui maailma meedia vallutas Paide Linnameeskonna poolt karikamängu 15. sekundil löödud õnnetu omavärav, püüdis samasugust kuulsust saavutada Leedu koondise väravavaht Emilijus Zubas. Kuna aga Paide mehed pääsesid koguni selliste mainekate väljaannete nagu The Guardiani ja L'Equipe'i veebikülgedele, seisab Zubasel ees ütlemata raske ülesanne.

Iisraeli kõrgliigas Bnei Yehuda klubis mängiva leeduka õnnetu hetk saabus karikamängus Netanya Maccabiga, kui vastaste kauglöök põrkas postist talle vastu rinda ja sealt väravasse. Tabamus tegi lõppseisuks 3:1 Maccabi kasuks. Arusaamatul põhjusel tormas Zubas pärast väravat veel ka kohtunikku sõimama, mille eest vilemees premeeris teda kollase kaardiga.

27-aastane Zubas mängib Iisraeli kõrgliigas teist hooaega, Leedu koondist on ta esindanud 11 korral. Muuhulgas seisis ta postide vahel mullusel Balti turniiril, kui Leedu võitis Eestit 2:0. Kui 2014. ja 2015. aastal EM-valiksarjas kohtuti, oli Zubas Giedrius Arlauskise järel varumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles