Videoblogi: Baruto hea sõna viis Eesti taipoksijad kokku tõelise võitlusstaariga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti taipoksijate videoblogi viimases episoodis kohtuvad meie mehed Jaapanis sealsete võitlusspordi tõeliste meistrite ja staaride Takashi Ito ning Tenshin Nasukawaga.

Videoblogis on Tigers Fight Team Estonia jõudnud peale väsitavat ning pikka lendu Jaapanisse, kus tänu Eesti kõige suurema võitleja Baruto kontaktidele minnakse treenima Tokyo tippklubidesse, et kohtuda sealsete tähtede Rena ja Tenshiniga.

Tiigrite tiimi võitlejad saavad treenida Caesar Takeshi Shootboxingu spordisaalis, kus treenivad Jaapani võitlusstiili shootboxingu tippvõitlejad. Shootboxing on võitlusstiil, mis on kikkpoksile sarnane püstivõitlus, kuid lisaks erinevatele löögitehnikatele on lubatud kasutada ka judo- ja maadlusheiteid ning erinevaid lukke ja valuvõtteid. Caesar's Shootboxing Gym'is treenib vahest Eesti vägilane Baruto ise, kelle treeneriga õnnestub ka meie Tiigritel treenida. 

Peale shootboxingu treeninguid kohtub Tiigrite tiim Jaapani vanima kikkpoksisarja R.I.S.E. võitlussarja eestvedaja ja kikkpoksi maailmameistri Takashi Ito-ga, kelle eestvedamisel treenitakse võitlusspordisaalis Target Gym. Antud klubi parim võitleja on hetkel Jaapani K-1 staar Tenshin Nasukava, kel kirjas 116 võitu ja 5 kaotust.

Tigers Fight Team Estonia võitlejate oskustega on nii Target Gym'i kui shootboxingu treenerid ning mänedžerid väga rahul ning plaanitakse ka edaspidi suhelda, treenida ning koostööd teha, et ka Eesti parimad võitlejad saaksid võistelda Jaapani tippvõitlussarjades.

Pikalt ja väsitavalt reisilt tagasi kodumaale naastes teevad sportlased kokkuvõtte oma reisimuljetest ja parimatest hetkedest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles