Mis põhjusel jääb Liverpooli staarmängija tänasest üliolulisest mängust eemale?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho.
Philippe Coutinho. Foto: Eibner-Pressefoto/EXPA/Feichter/imago/Eibner Europa

Liverpooli jalgpallimeeskond kohtub täna õhtul Meistrite liiga play-off’i esimeses vaatuses Hoffenheimiga ning meeskonna koosseisu ei kuulu nende suurim staar Philippe Coutinho.

Teatavasti lükkas Liverpool eelmisel nädalal tagasi 100 miljoni euro suuruse pakkumise, mille Hispaania suurklubi Barcelona brasiillasest tähtmängija soetamiseks tegi. Lisaks avaldas jaanuaris klubiga viieaastase lepingu sõlminud Coutinho soovi klubist lahkuda, kuid Liverpool keeldub tema müümisest.

Muuseas on ründav poolkaitsja hädas seljavigastusega ning see lööb sassi kõik kaardid. Kas mängija on tülis klubi juhtkonnaga või on vigastus kõigest ettekääne? «Viimastel päevadel ei ole midagi muutunud. Ei halvemaks ega paremaks,» kommenteeris meeskonna peatreener Jürgen Klopp brasiillase vigastust klubi koduleheküljele. «Käesoleval hetkel ta ei saa Liverpooli eest mängida ning see on probleem ja üsna suur löök meie jaoks.»

Lisaks Coutinhole jäävad tänasest kohtumisest vigastuse tõttu eemale ka poolkaitsja Adam Lallana ja ründaja Daniel Sturridge. «Me oleme sellest olnud mõned päevad teadlikud ja vastavalt olukorrale mänguks valmistunud,» ütles Klopp.

Kohtumine Hoffenheimi ja Liverpooli vahel algab kell 21.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles