Postimehe video: Eesti jalgpalliliigas anti jälle vägivallatsemise eest punane kaart

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui möödunud laupäeval eemaldati robustse käitumise tõttu väljakult Nõmme Kalju poolkaitsja Artur Valikajev, siis eilses jalgpalli Eesti meistriliiga kohtumises Viljandi Tuleviku ja Paide Linnameeskonna vahel teenis kodumeeskonna ääreründaja Rainer Peips vastasmängijat käega löömise eest otse punase kaardi.

Intsident leidis aset kohtumise lõpu eel, kui Peips üritas Paide mängijatelt palli kätte saada, kuid niitis jalalöögiga maha hoopis külaliste kapteni Sander Sinilaiu. Seepeale müksas Paide kaitsja Sören Kaldma vea teinud Peipsi, kes ägestus ja Kaldmale käega vastu nägu virutas.

Kõik toimus mängu peakohtuniku Juri Frischeri silme ees. Õigusemõistja otsustas kiiresti ja õigesti, näidates Peipsile punast kaarti. Kohtumise tulemust antud olukord ei mõjutanud, sest külalised nautisid selleks hetkeks kolmeväravalist eduseisu (4:1 – lõppskoor).

Tuleviku ründajal jääb vahele järgmine kohtumine, kui reedel minnakse võõral väljakul vastamisi tiitlikaitsja FC Infonetiga. Ühe punase kõrval on Peipsil tänavusest hooajast kirjas ka seitse kollast kaarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles