Sven Kaldre: olen Raplas õnnelik, aga oleksin tahtnud taas välismaal proovida

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Kaldre (esiplaanil; punases)
Sven Kaldre (esiplaanil; punases) Foto: Tairo Lutter / Postimees

Korvpalli Eesti meistriliiga hõbedameeskond Rapla Avis Utilitas sõlmis aastase lepingu viimased kaks aastat klubi hingekirja kuulunud Sven Kaldrega. Karjääri jooksul kahes välisklubis mänginud tagamängija ihkas sisimas tagasi välismaale.

Korvpallisõpradele tuntud kui väsimatu tööloom Kaldre on piiritagust korvpalli nuusutanud Saksamaal tugevuselt neljandas liigas ja Hispaania esiliiga meeskonna juures. Algav hooaeg maagilist ust ei avanud. «Muidugi oleksin tahtnud ennast väljas uuesti proovile panna, aga midagi kindlat polnud,» rääkis 25-aastane mängumees Postimehele ning lisas, et on Raplas õnnelik ning ükski teine klubi Eestist tema vastu huvi ei tundnud.

Suvel treenis Kaldre oma agentuuri korraldatavas kahenädalases laagris Leedus, täna lõppeb Kuremaal laager Raplaga. Uueks hooajaks on eesmärgid paigas. «Meeskond pole veel komplekteeritud, kuid klubijuht on välja öelnud, et medal. Isiklikus plaanis ei hakka midagi ütlema, las need jäävad enda teada,» rääkis Kaldre.

Möödunud hooajal sai Kaldre Eesti meistriliigas kirja keskmiselt 7,4 punkti, 2,4 lauapalli ja 2,1 resultatiivset söötu mängu kohta, olles Rapla kindel põhimees (mänguaeg keskmiselt 27 minutit).

Lisaks Kaldrele on Raplaga uueks hooajaks käed löönud kapten Indrek Kajupank, Kristjan Voolaid ja ameeriklane Nolan Cressler. Meeskonna eesotsas jätkab peatreener Aivar Kuusmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles