Kindel: Eesti koondislane jätkab Kalev/Cramos

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Keedus (valges)
Erik Keedus (valges) Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Viimasel kolmel hooajal BC Kalev/Cramo värve esindanud Erik Keedus jätkab Eesti meisterklubis ka tuleval hooajal, teatas klubi oma koduleheküljel.

198-sentrimeetri pikkune mängumees kogus eelmisel hooajal VTB Ühisliigas keskmiselt 6,8 punkti, 3,9 lauapalli ja 1,6 resultatiivset söötu. Samad näitajad Eesti meistriliigas olid tal 7,7 punkti, 5,5 lauapalli ja 1,8 söötu.

«Keedus on universaalne mängija, kes suudab mängida edukalt erinevaid positsioone. Meie eesmärgiks meeskonna komplekteerimisel oli võimalikult palju säilitada eelmise hooaja tuumikut, seega on mul treenerina väga hea meel, et Erik otsustas jätkata mängimist BC Kalev/Cramos!» kommenteeris Keeduse meeskonnas jätkamist peatreener Alar Varrak.

Keeduse näol on tegemist kümnenda mängijaga, kellega BC Kalev/Cramo kokkuleppeni jõudnud. Lisaks Keedusele jätkavad meeskonnas Sten Sokk, Gregor Arbet, Matthias Tass, Cedric Simmons, Branko Mirković ja Martin Dorbek. Uute mängijatena liituvad klubiga Janari Jõesaar, Bojan Subotic ja Thomas van der Mars.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles