Reali peatreeneril läks Ronaldo pika mängukeelu tõttu hari punaseks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane.
Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane. Foto: JOSEP LAGO/AFP/Scanpix

Hispaania jalgpalliliit otsustas eile määrata Madridi Reali tähtmängijale Cristiano Ronaldole viie mängu pikkuse mängukeelu, kuna pühapäeval 3:1 võiduga lõppenud superkarikafinaali avamängus FC Barcelona vastu müksas portugallane pärast simuleerimise eest saadud kollast kaarti (mis võrdus punasega, kuna esmalt sai ta kollase olukorras, kui võttis väravat tähistades oma särgi seljast – toim) kohtunikku.

Täna toimunud pressikonverentsil näitas Reali peatreener Zinedine Zidane aga välja oma pahameelt kõnealuse otsuse suunas. «Ma olen pahane. Me oleme väga pahased. Ma ei kavatse minna kohtunike juurde, kuid kui vaadata, mis saatuslikus olukorras juhtus, siis viie mängu pikkune karistus on ilmselgelt palju …» möönis prantslane.

Igal juhul kaebas Real otsuse edasi, millele Hispaania jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon (RFEF) annab vastuse kolmapäeva hommikuks. «Me peame ootama kuni homseni. Komisjon tuleb kokku ning siis on näha, mis edasi saab,» rääkis Zidane.

Kui punase kaardi tõttu tuleb Ronaldol jääda igal juhul ühest matšist kõrvale, siis kohtuniku tõukamise eest lisandus veel neli. Nii jääb Ronaldo eemale kolmapäeval toimuvast superkarikafinaali korduskohtumisest Barcelonaga ning neljast Hispaania kõrgliigamängust, mis leiavad aset vastavalt Deportivo La Coruna, Valencia, Levante, Real Sociedadi ja Real Betise vastu. Seega pääseb 32-aastane tähtmängija Madridi Reali rivistuses järgmisena väljakule alles umbes septembri keskpaigas, mil algavad Meistrite liiga alagrupimängud.

Cristiano Ronaldo (paremal) pole Ricardo de Burgos Bengoetxea otsusega rahul.
Cristiano Ronaldo (paremal) pole Ricardo de Burgos Bengoetxea otsusega rahul. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles