Maria Šarapova sai rõõmusõnumi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: Stan Szeto/USA Today Sports/Scanpix

Endine maailma esireket ja viiekordne suure slämmi võitja Maria Šarapova (WTA 148.) sai pärast järjekordset tagasilööki rõõmusõnumi, kui saab tänu USA tenniseliidu otsusele osaleda vabapääsmega septembri alguses toimuval aasta viimasel suure slämmi turniiril ehk US Openil. Seega ei pea ta kaasa tegema kvalifikatsiooniturniiri ning pääseb otse põhitabelisse.

Aprillis 15-kuulise dopingukaristuse järel väljakule naasnud Šarapova jaoks on tegu esimese suure slämmi turniiriga pärast karistuse kandmist. Kui juunis toimunud Prantsusmaa lahtistele 30-aastasele Šarapovale vabapääset ei antud ning Wimbledoni turniirist pidi ta loobuma reielihase vigastuse tõttu, siis nüüd avaneb endisel maailma esireketil lõpuks võimalus taas kõige tugevamas konkurentsis end proovile panna.

Päris ilma mängupraktikata Šarapova siiski US Openil ei võistle, kuna vabapääsmed teenis venelanna nii aprillis toimunud Stuttgardi kui ka maikuus aset leidnud Madridi ja Rooma turniirideks.

Tagasilöökidest aga 30-aastasel tennisistil pääsu polnud, kuna vasaku käevarre vigastuse tõttu pidi ta loobuma nii eelmisel nädalal USAs peetud Stanford's Bank of the West Classic tenniseturniirist kui ka käimasoleval nädalal toimuvast kõrgetasemelisest Cincinnati turniirist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles