Katjušaga liitub rattamaailma supertäht

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcel Kittel pidanuks lõpetama tänavusel Tour de France'il rohelises särgis, kuid kahjuks pidi ta ränga kukkumise järel võistluse katkestama.
Marcel Kittel pidanuks lõpetama tänavusel Tour de France'il rohelises särgis, kuid kahjuks pidi ta ränga kukkumise järel võistluse katkestama. Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Rein Taaramäe ei saa järgnevast hooajast Katjuša-Alpecini enam oma kodumeeskonnaks nimetada. Küll võib seda teha tippsprinter Marcel Kittel, kes sõlmis Vene tiimiga kaheaastase lepingu.

«Ma juba ootan uute värvidega kaasnevat uut väljakutset,» rääkis seni Quick-Stepi esindanud sakslane Katjuša pressiteate vahendusel. «Tegu on minu jaoks väga põneva hetkega ja loodan ammutada siit värsket inspiratsiooni. Usutavasti leian uues meeskonnas need vahendid, mida mul on tarvis, et olla sprindifinišites tugev. Ma olen tähele pannud, et Katjuša-Alpecini sprindirong on tänavu väga hästi toiminud.»

Lisaks professionaalsetele kaalutlustele oli Kitteli otsuse taga ka teatav isiklik külg: «Kirsiks tordil Katjuša-Alpeciniga liitumise juures on võimalus taas võistelda koos hea sõbra Tony Martiniga. Ta andis mulle tiimi kohta head tagasisidet ja mängis minu otsuse tegemises tähtsat rolli.»

Rein Taaramäe lahkub selle hooaja järel Katjušast ja liitub Prantsusmaa meeskonnaga Direct Energie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles