Mayweather mõtleb McGregoriga MMA-ringis kohtumisele

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather teeb Conor McGregoriga kohtumiseks usinasti trenni.
Floyd Mayweather teeb Conor McGregoriga kohtumiseks usinasti trenni. Foto: Joe Camporeale/Reuters/Scanpix

Poksimaailma aasta suurima matši, Floyd Mayweatheri ning Conor McGregori vastasseisuni on jäänud veel kümme päeva. Kui see kohtumine on peetud, võivad mehed rääkida kordusmatšist iirlase põhialal ehk MMA-ringis.

Mayweather tuli sellise mõttega välja eileõhtuses Jimmy Kimmeli jutusaates. Saatejuhi küsimusele, kas ta mõtleb selle peale, et pärast poksiringis McGregorile tuule alla tegemist võiksid nad iirlasega vastakuti minna MMA-reeglite järgi peetavas lahingus, kus on lisaks poksile lubatud ka teiste võitlusalade löögid-võtted, vastas Mayweather nõnda: «Praegu peame esmalt 26. augustini jõudma. Kui see on selja taga, küll siis räägime muudest asjadest.»

Seega – kui praegu teenivad Mayweather ja McGregor matši eest vastavalt ca 350 ja 100 miljonit dollarit, siis võib-olla minnakse kordusmatšis neid summasid kahekordistama. Oluline on siiski märkida, et iirlase teenistus sõltub otseselt sellest, kuidas ta ringis vastasega käitub – kui ta laseb poksimatšis käiku mõne MMA-liigutuse, ootab teda kopsakas leppetrahv. «Ma ei usu, et ta sooviks oma rahast 90 protsenti kaotada. Ma ei tea täpselt, kui suur summa see on, aga sellega kaasneks suur trahv,» nendib ameeriklane.

Kuigi Mayweather on matšis ülisuur favoriit, ei plaani ta siiski vastast alahinnata, sest ta teab täpselt, millega on McGregor MMA-s hakkama saanud. «Conor McGregor on püstijalu võideldes alistamatu,» nendib 49 matšis vaid võite tunnistanud poksija. «Kui ta jääb püsti ja võitleb mees mehe vastu, pole ta kunagi kaotanud. Nagu minagi. Tal on küll kirjas kolm kaotust, aga need on tulnud ainult siis, kui ta MMA-puuris esmalt põrandale saadi.»

Eelmainitule vaatamata kavatseb Mayweather eesseisvaks kohtumiseks oma seni edu toonud võitlusstiili muuta. «Ta saab mulle pihta, sest ma lähen rünnakule. Harilikult ma lihtsalt ootan õiget hetke ja olen ettevaatlik, aga seekord lähen ma ründama. Fännid väärivad seda!» selgitab Mayweather, et kuna tema eelmises megamatšis Manny Pacquiaoga pidid pealtvaatajad pettuma, sest filipiinlane võitles vigastatuna, siis seekord tahab ta anda šõud täie raha eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles