Blogi jalgpalliõhtust: Napoli võimutses, Celtic korraldas väravapeo, Ronaldota Real paugutas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nice lõpetas kohtumise üheksakesi
Nice lõpetas kohtumise üheksakesi Foto: CIAMBELLI/SIPA/CIAMBELLI/SIPA

Euroopa jalgpalliväljakutel oli kõvasti madistamist, kui esmalt peeti viis Meistrite liiga eelringi kohtumist võidukad olid Piraeuse Olympiakos, Glasgow Celtic, Iisraeli klubi Hapoel, Sevilla ja Napoli). Hispaania superkarikafinaali võitjaks kuulutati aga kevadine meister Madridi Real. Loe kohtumistest Postimehe otseblogi vahendusel! 

Kõik tänased Meistrite liiga eelringi kohtumised:

  • Piraeus Olympiakos - Rijeka 2:1 (66. Odjidja, 90+3 Romao - 42. Heber)
  • Glasgow Celtic - Astana 5:0 (32. Postnikov (ov), 42., 60. Sinclair, 79. Forrest, 88. Šitov (ov))
  • Hapoel - Maribor 2:1 (12. Nwakaeme, 45+2 Tzedek (p) - 10. Tavares) 
  • Istanbul Başakşehir - Sevilla 1:2 (64. Elia - 16. Escudero, 84. Ben Yedder
  • Napoli - Nice 2:0 (13. Mertens, 70. Jorginho (p)

Kõige võitluslikumaks kujunes Napoli 2:0 võidumäng Nice'i üle, kui kohtumise 79. minutil eemaldati Piotr Zelinskile sisse sõitnud Vincent Koziello. Et 21-aastase noormängija tegu oli kaheldav, asuti teda kaitsma ning seejärel eemaldas kohtunik ka teise kollase kaardi teeninud Alassane Plea. 

  • Madridi Real - FC Barcelona 2:0 (4. Asensio, 39. Benzema), kokkuvõttes 5:1. 

MEISTRITE LIIGA ELVAADE: 

Tänastes Meistrite liiga alagrupiturniiri mängudes kohtuvad: Istanbuli Basaksehir (Türgi) - Sevilla (Hispaania), Glasgow Celtic (Šotimaa) - Astana (Kasahstan), Beer Sheva Hapoel (Iisrael) - NK Maribor (Sloveenia), Napoli (Itaalia) - Nice (Prantsusmaa), Piraeuse Olympiakos (Kreeka) - NK Rijeka (Horvaatia). Kõikide paaride võitjad kvalifitseeruvad Meistrite, kaotajad Euroopa liiga alagrupiturniirile.

EL CLASICO EELVAADE: 

Hilisõhtusel El Clasicol on draamat aga veidi rohkem, sest avakohtumise võitis Real 3:1, kuigi kohtumise lõpus jäädi Cristiano Ronaldo punase kaardi tõttu kümnekesi.

Hispaania jalgpalliliit otsustas kohtunikku müksanud Ronaldole anda viie mängu pikkuse mängukeelu. Kuigi Real kaebas otsuse edasi, vastas Hispaania jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon (RFEF) täna hommikul, et keeld jääb jõusse ning Ronaldo jääb lisaks tänasele mängule eemale ka neljast Hispaania kõrgliigamängust, mis leiavad aset vastavalt Deportivo La Coruña, Valencia, Levante ja Real Sociedadi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles