Pique terrorirünnakust: toetus neile, keda see barbaarsus puudutab! (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona õnnetuspaik
Barcelona õnnetuspaik Foto: JOSEP LAGO/AFP

Barcelonas sõitis kaubik turistiderohkel La Rambla tänaval inimeste sekka, tappes viimastel andmetel 13 inimest ning haavates 60 inimest. Juhtunust on vapustatud ka Hispaania spordiüldsus - Villarreal jättis uue mängija esitluse ära, FC Barcelona mängijad saadavad inimestele toetust. 

Pau Gasol, Barcelona korvpallur: «Kurb ja kohutatud Barcelonas Ramblas toimunud traagilistest sündmustest.»

Gerard Pique, FC Barcelona katalaanist keskkaitsja: «Pärast rünnakut oleme tugevamalt koos kui kunagi varem. Minu toetus neile, keda see barbaarsus puudutab.»

Luis Suarez, FC Barcelona ründaja: «Šokeeritud Barcelonas toimunust. Kogu minu toetus linnale ja perekondadele!»

FC Barcelona meeskonna ühisavaldus: «Oleme sügavalt kurvad meie linna tabanud rünnaku tõttu. Oleme mõtetes ohvrite, nende perekondade ja Barcelona elanikega.»

Arda Turan, FC Barcelona türklasest poolkaitsja: «Olen palvetes kannatanute ja nende peredega. Aeg olla üks süda.»

Villareali klubi otsustas uue täienduse, Kolumbia ründaja Carlos Bacca esitluse terrorirünnakust kuuldes ära jätta, kuigi staadioni ette oli kogunenud sadu fänne. «Praegu on aeg koos olla. Carlos Bacca mõistis, et esitlus tuleb edasi lükata ning see toimub tulevikus,» selgitas klubi president. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles