Alo Jakin pikendas Prantsusmaa profiklubiga lepingut

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Jakin tänavustel grupisõidu Eesti meistrivõistlustel.
Alo Jakin tänavustel grupisõidu Eesti meistrivõistlustel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti profirattur Alo Jakin pikendas aasta võrra lepingut Prantsusmaa profiklubiga HP BTP–Auber 93.

«Saime uue peasponsori, kellel on soov 2019. aastaks Pro Continental levelile tõusta,» rääkis 2014. aastast sama klubi esindav Jakin portaalile Rattauudised.ee. «2018 peaks olema ettevalmistus kõrgemale tasemele astumiseks.»

Järgmisel aastal on klubi nimeks St. Michel – Auber93 ning võistluskalender jääb peamiselt samaks võrreldes tänavuse aastaga.

Viimase kahe nädala jooksul on Jakin kahel korral sattunud võistlustel kukkumisse. Esmalt Euroopa meistrivõistlustel ja viimati sel nädalal Limousini velotuuri avaetapil.

«Pool punti oli laskumisel maoli,» meenutas Jakin viimast kukkumist. «Algul arvasin, et murdsin randme, aga pilt ei näidanud murdu.»

Eestlane sõitis küll etapi lõpuni, kuid teisele etapile enam ei läinud. «Ranne ei lase praegu lingist kinni võtta, teen eraldirattaga pukki,» selgitas Jakin, kuid avaldas lootust, et mõne päevaga olukord paraneb – järgmisel teisipäeval algab Prantsusmaal viiest etapist koosnev 1. kategooria velotuur Tour du Poitou Charentes, kus tuleks juba stardis olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles