Järelvaadatav: Levadia võttis punase laterna vastu kohustuslikud kolm punkti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas alistas laupäevases kohtumises tabeli kolmas Tallinna Levadia viimasel tabelireal oleva Pärnu Vapruse 3:0. Väravad lõid Jevgeni Kobzar, Joao Morelli ja Nikita Andrejev. Postimehe otseülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Mängu eel:

Levadia ja Vaprus on tänavu kohtunud kaks korda ning kui aprillis võitis Levadia Jevgeni Kobzari kübaratriki toel suurelt 8:0, siis mai alguses saadi Pärnust jagu kõigest 2:1. Samas on Vaprus kaotanud kolm viimast liigamängu skooridega 1:8, 0:9 ja 1:6. Viimati jäädi teisipäeval alla Nõmme Kaljule ning tolles mängus saadud punase kaardi tõttu ei saa meeskonda Levadia vastu aidata poolkaitsja Robyn Hallmere.

Ühtlasi täitus Pärnul kohtumises Kaljuga saja värava piir ehk endale on nüüd lastud 24 vooruga lüüa koguni 103 väravat. Tabelis kolmandal kohal oleval Levadial pole enam vähimatki eksimisruumi, kui tahetakse koos Flora ja Kaljuga kullakonkurentsis püsida, sest esimesest jäädakse enne mängu maha juba 13 ja teisest kuue punktiga. Pärast nädalatagust allajäämist FCI Tallinnale oldi viimati kerges hädas ka Tartu Tammekaga, kui mänguseis oli veel tosin minutit enne lõppu viigiline, ent siis tõid Ingemar Teever, Pavel Marin ja Eesti väljakutele naasnud Tarmo Kink Levadiale lõpuks siiski numbriliselt kindla 4:1 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles