Ferguson tahab, et Tevez jääks Manchester Unitedisse

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi argentiinlasest ründaja Carlos Tevez.
Manchester Unitedi argentiinlasest ründaja Carlos Tevez. Foto: AFP / Scanpix
Jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson on kindel, et argentiinlasest ründaja Carlos Tevez jääb hoolimata kuulujuttudest «punaste kuradite» juurde veel mitmeks aastaks.

Viimastel nädalatel on spekuleeritud, et 24-aastane Tevez pole oma rolliga klubis rahul. Lisaks pole Manchester United omandanud täielikult argentiinlase mängijaõiguseid. Inglismaa suurklubi peab MSI kompaniile maksma 37 miljonit eurot, kui nad ei soovi Tevezist ilma jääda.

Vahepeal on Tevez märkinud, et Fergusoni taktika pärast ei saa ta enda paremaid külgi näidata.

«Ma ei pea Tevezile ühtegi sõnumit eraldi saatma. Ta teab, milline on tema koht klubis ning kui hästi Manchester United teda kohelnud on,» sõnas Ferguson Sky Sports Newsile. «Ta on olnud suurepärane ning ma ei sooviks teda kaotada. Olen kindel, et ta jääb meie juurde.»

Argentiinlase vastu on viimasel ajal huvi tundnud ka Hispaania gigant Real Madrid, kuid Fergusoni see ei morjenda.

«Ma ei tea, kas see vastab tõele, et teda Madridi tahetakse,» sõnas Ferguson. «See võib nii olla, kuid ma ei muretse selle pärast. Usun, et ta jääb meile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles