Video: Robert Tähe pommservi kiiruseks mõõdeti 109 km/h

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht servimas.
Robert Täht servimas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti meeste võrkpallikoondis pidas eile enne järgmisel nädalal algavat EM-finaalturniiri ühe kolmest viimasest kontrollkohtumisest, kui alistas Tondriraba jäähallis 3:0 (25:22, 25:21, 25:22) Hispaania meeskonna. Seejuures mõõdeti Sinilõvide eest enim punkte (12) toonud rahvuskoondise liidri ja nurgaründaja Robert Tähe servikiiruseks koguni 109 km/h. Vaata olukorda täpsemalt allolevast videost!

23-aastane Täht on tunnistanud, et tema rekordiks on 122 km/h. Ühel korral olevat koondise punktimasin saanud kätte ka 124 km/h, kuid siis läks pall natuke auti.

Eesti ja Hispaania koondised lähevad omavahel Tondirabas vastamisi ka täna (kell 18.30) ja homme (kell 12.00).

Poolas toimuval EMil minnakse aga 24. augustil Eesti aja järgi kell 18.30 algavas mängus vastamisi Soomega, kes on alagrupikaaslastest meile kõige jõukohasem vastane. Samas grupis mängivad veel Poola ja Serbia. Kõiki mänge näitavad Kanal 12 ning Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles