Merike Andersoni klubi võitis konkurenti 96 punktiga

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson
Merike Anderson Foto: TTT
Korvpallur Merike Andersoni naiskond Riia TTT purustas Läti meistriliigas DU/Swedbank tiimi 134:38.

Eestlanna sai mänguaega 16 minutit, mille jooksul viskas 3 punkti, andis 7 resultatiivset söötu, võttis 2 lauapalli, sooritas 3 vaheltlõiget, blokeeris 1 viske ning tegi 2 viga, vahendab basket.ee.

DY/Swedbank oli liimist eriti lahti – naiskonna peale tehti koguni 30 pallikaotust, kahepunktiviskeid tabati 30st kuus ning kolmepunktiviskeid 25st seitse.

Helja Rosenfeldti koduklubi Chemnitz ChemCats jäi Bundesliigas suurelt alla Herner TC naiskonnale 51:82. Eestlannale mänguaega ei jagunud.

Kerdu Arbeti klubi Irlandesas alistas Hispaania teises liigas C.B. Valls Vane-Lafarge skooriga 73:59. Arbet viskas oma naiskonna kasuks 10 punkti ning võttis koguni 13 lauapalli.

Pirgit Püü klubi ASAC Comunicaciones ADBA võitis samas liigas Arose naiskonna 88:53. Kahjuks pole veel Hispaania korvpalliliidu kodulehel selle mängu statistikat, seega ei saa praegu kajastada Pirgit Püü esitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles