Londoni Arsenali tabas krahh

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: Mike Egerton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Inglismaa jalgpalli Premier League'i teise vooru laupäevastest mängudest viimane tõestas, et pallivaldamine üksi ei taga mitte midagi. Võõrsil Stoke'i vastu 77,3% mänguajast palli vallanud Arsenal kaotas 0:1.

Kohtumise ainsa värava lõi kolmapäeval laenulepingu alusel Stoke City'ga liitunud hispaanlasest ründaja Jese Rodriguez 47. minutil. Arsenal võitis lisaks pallivaldamisele ka pealelöökide (18:11, neist raami 6:4) ja nurgalöökide arvestuse (9:2), ent tabelisse kirjutati null punkti.

Samas ei olnud Stoke'i võit ajaloolist statistikat vaadates teab mis üllatav - nad on alati olnud Arsenali jaoks väga ebamugav vastane. Eelmise üheksa hooaja jooksul on Arsenal suutnud võõrsil Stoke'ist jagu saada vaid kaks korda. Ning Stoke'i võiduprotsent koduväljakul Arsenaliga peetud Premier League'i kohtumistes on pärast tänastu suisa 50% (vaid kahel klubil on see näitaja parem: Sheffield Wednesday 63% ja Manchester United 60%).

Avavoorus alistas Arsenal 4:3 Leicester City, Stoke kaotas 0:1 Evertonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles