Video: Griezmanni fiasko - esmalt petmise eest kollane, siis solvamise eest punane

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Atletico ründaja Antoine Griezmann.
Madridi Atletico ründaja Antoine Griezmann. Foto: PAU BARRENA/AFP/Scanpix

Hispaania jalgpalli meistrivõistluste esimese vooru mängus Gironaga suutis Madridi Atletico vaatamata esiründaja Antoine Griezmanni eemaldamisele 0:2 kaotusseisust välja tulla.

Girona jaoks oli tänane kohtumine läbi aegade esimene Hispaania kõrgliigas, ent tituleeritud vastane neid rööpast välja ei löönud. Uruguailasest ründaja Christian Stuani 22. ja 25. minuti väravatest asuti kodupubliku rõõmuks 2:0 juhtima.

Atletico olukord läks veelgi hapramaks 67. minutil, kui esiründaja Antoine Griezmann proovis meeskonnale penaltit teenida. Kohtunik pidas prantslase tegevust aga petmiskatseks ja andis talle kollase kaardi, mille järel tõusis kohe ka punane kaart. Ilmselt oli selle põhjus kohtuniku solvamine, sest Griezmanni ei eemaldatud teise kollase kaardi kaudu, vaid kollase järel tõusis otse punane.

Vaatamata arvulisele vähemusele suutis Atletico kaotusseisu vähendada, kui 78. minutil oli täpne vahetusest sekkunud argentiinlane Angel Correa. Girona sattus veelgi suuremasse paanikasse ning 85. minutil lõi Jose Maria Gimenez 2:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles