Ancelottist võib saada uus Madridi Reali peatreener

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Praegusest Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreenerist Carlo Ancelottist võib väidetavalt saada järgmine Madridi Reali juhendaja.

Praegu on teatavasti Reali peatreeneriks Jose Mourinho, kuid pole mingi saladus, et kuulsal portugallasel pole meeskonna juhtidega just parim läbisaamine. Lisaks on Mourinho avalikult rääkinud, et ta sooviks uuesti töötada Inglismaal, seejuures on Mourinho suhted küllaltki jahedad ka Hispaania meediaga, kirjutab Sports Mail.

Surve Mourinhole kasvas taas, kui esmaspäeval teatas Reali legend Alfredo di Stefano, et Real mängis laupäeval Barcelona vastu nagu hiir lõvi vastu. Lisaks sõnas Stefano, et Mourinho juhendatud meeskond ei näidanud mingit iseloomu.

Kuna selle hooaja järel saab Ancelotti tõenäoliselt Chelsea peatreeneriametist priiks, siis nüüd seostataksegi teda Realiga. Lisaks Realile tunneb Ancelotti teenete vastu väidetavalt huvi ka AS Roma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles