Liider Ott Tänak: ei näe põhjust, miks me ei peaks suutma pühapäeval samamoodi jätkata (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa ralli. Ott Tänak.
Saksamaa ralli. Ott Tänak. Foto: PATRIK STOLLARZ/AFP

Eesti ekipaaž Ott Tänak – Martin Järveoja (M-Sport) juhib enne pühapäevast nelja viimast kiiruskatset Saksamaa MM-rallit 21,4-sekundilise eduga Andreas Mikkelseni (Citroën) ees. Kolmas on valitsev maailmameister ja Tänaku tiimikaaslane Sebastien Ogier, kes kaotab 29,6 sekundiga. 

Tänak võttis laupäeva kokku nii: «Meie jaoks oli möödunud päev hea ning liidrikoht on endiselt meie jagu. Oleme sõitnud väga stabiilselt ning näidanud häid aegu kõigil kiiruskatsetel, mis on arusaadavalt sügav rahulolu allikas. Minu hinnangul oleme sel nädalavahetusel teinud korraliku sammu edasi.

Auto toimib kenasti ja on kiiruskatsetel mugav. Oleme leidnud hea rütmi ja ma ei näe põhjust, miks ei peaks me suutma pühapäeval samamoodi jätkata.

Andreas (Mikkelsen - toim) tegi paar väikest viga, mistõttu on meie edu suurem kui täna hommikul, aga finišini on veel 50 keerulist kilomeetrit. Peame jätkama samas vaimus ja eks näis, mis on tulemus. Tegu on Saksamaaga. Midagi pole läbi enne, kui see on läbi.»

Pühapäevane esimene kiiruskatse algab Eesti aja järgi kell 8.25, MM-ralli võitja selgub veidi pärast kella kahte.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles