Wilson: Ogier' liitumine on Tänakut kannustanud

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson
Malcolm Wilson Foto: Red Bull Content Pool

Saksamaa MM-ralli võitnud Ott Tänaku ja Martin Järveoja meeskonna tiimiboss Malcolm Wilson pakatas pärast võidusõitu rahulolust ning sõnas, et eestlasi on selgelt abistanud nii masina kui meeskonnas tehtud muudatused. 

«Ott on kogu aeg väga kiire olnud, aga tänavuse hooaja masin sobib talle. Kuidagi ei saa mainimata jätta ka Sebastieni (Ogier – toim), ta on meeskonda suurelt mõjutanud,» hindas Wilson prantslase abi Tänakule. 

Tänak jätkab MM-ralli üldarvestuses kolmandana, liidriks tõusis täna kolmandana lõpetanud Ogier, kellel on 177 punti. Esimest korda Saksamaa MM-rallil võidutsenud M-Sport jätkab meeskondade arvestuses liidrina. 

«Suurepärane on mõlemas arvestuses juhtida,» hindas Wilson.

Ogier lisas, et kõige tähtsam oligi MM-sarja punktide kogumine. «See polnud alati lihtne – kuigi Thierry’d polnud, ei julgenud ma maksimumi välja lasta. Tundsin puudu heast kiirusest, aga MM-tiitli nimel on seegi hea tulemus.»

MM-sarja üldseis, piloodid: 1. Ogier 177, 2. Neuville 160, 3. Tänak 144, 4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 123, 5. Dani Sordo (Hyundai) 89, 6. Elfyn Evans (M-Sport) 87. 

MM-sarja üldseis, meeskonnad: 1. M-Sport 325, 2. Hyundai 261, 3. Toyota 213, 4. Citroen 163.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles