Üllatusmees vedas omavärava löönud Chelsea võidule

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli meistrivõistluste kõrgliiga teise vooru keskses kohtumises alistas tiitlikaitsja Londoni Chelsea võõrsil 2:1 Tottenham Hotspuri tänu vasakkaitsja Marcos Alonso tabamustele.

26-aastane hispaanlane viis Chelsea juhtima 24. minutil. Tottenham jõudis viigini 82. minutil, kui Christian Erikseni karistuslöögist antud tsenderduse suunas oma väravasse vaid kolm minutit varem platsile tulnud ründaja Michy Batshuayi.

Võidust ilma külalised siiski ei jäänud, sest 88. minutil lõi Alonso oma teise värava, kui murdis vasakult äärelt karistusalasse ja kõmmutas madalalt, tugevalt ja tulemuslikult palli Hugo Lloris' selja taha.

Võit oli Chelsea jaoks tähtis, sest Premier League'i avavoorus saadi üllatuslikult 2:3 sugeda Burnley käest. Hooaega Newcastle'i üle saavutatud 2:0 võiduga alustanud Tottenham pidi tõdema, et nende ebaõnneseeria Wembley staadionil jätkub - eelmisel hooajal mängiti seal neli eurosarjamängu, millest kaotati kaks ja võideti vaid üks.

Alanud hooajal on Inglismaa rahvusstaadion Wembley Tottenhami kodustaadioniks mitte ainult eurosarjas, vaid ka koduliigas, sest nende koduareen White Hart Lane lammutati, et rajada samasse kohta uuem ja moodsam jalgpallistaadion.

Premier League'i 2. voor:

Swansea City – Manchester Unuted 0:4
Bournemouth – Watford 0:2
Burnley – West Bromwich Albion 0:1
Leicester City – Brighton 2:0
Liverpool – Crystal Palace 1:0
Southampton – West Ham United 3:2
Stoke City – Londoni Arsenal 1:0
Huddersfield Town – Newcastle United 1:0
Tottenham Hotspur – Londoni Chelsea 1:2
Manchester City – Everton esmaspäeval

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles