Video: Neymar õigustas hiiglaslikku hinnasilti kahe värava ja kahe väravasööduga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar (paremal) koos Layvin Kurzawa ja teiste kaaslastega järjekordset väravat tähistamas.
Neymar (paremal) koos Layvin Kurzawa ja teiste kaaslastega järjekordset väravat tähistamas. Foto: Kamil Zihnioglu/AP/Scanpix

Jalgpalli Prantsusmaa kõrgliigas sai suure 6:2 võidu Paris Saint-Germain, alistades suuresti tänu maailma kalleima mängija Neymari panusele Toulouse'i meeskonna.

Kohtumine algas kodus mänginud PSG-le küll väikese šokiga, kui Max Gradel juba 18. minutil Toulouse'i juhtima viis, ent 31. minutil Neymar viigistas ja neli minutit hiljem tegi brasiillane eeltöö Adrien Rabiot' väravale. PSG seis läks hetkeks keerulisemaks 69. minutil, kui Marco Verratti sai teise kollase kaardi ja eemaldati, ent kuus minutit hiljem kasvatas Edinson Cavani penaltist edu.

78. minutil tuli Toulouse küll Thiago Silva omaväravast uuesti ühe tabamuse kaugusele, et Javier Pastore iluvärav 82. ja Neymari heast nurgalöögist sündinud Layvin Kurzawa tabamus 84. minutil kindlustasid lõplikult kodumeeskonna võidu. Punkti pani kohtumisele esimesel üleminutil Neymar, vormistades sooloväravaga lõppskoori. Avakohtumisest paberimajanduse tõttu eemale jäänud brasiillane on nüüd kahe kohtumisega kirja saanud kolm väravat ja kolm väravasöötu.

PSG on nüüd Monaco ja Saint-Etienne'i kõrval üks kolmest meeskonnast, kes alustanud hooaega kolme võiduga kolmest kohtumisest. Kolmandas voorus alistas Monaco 1:0 Metzi ja Saint-Etienne oli 3:0 parem Amiensist. Väravate vahe annab liigatabelis aga esikoha pealinlastele. Toulouse on võidu ja kahe kaotusega 16. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles