Video: vigastus? Mis vigastus? Zlatan on sama heas hoos kui Chuck Norris

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

«Jutud minu surmast on tugevasti liialdatud,» ütles kunagi Mark Twain. Midagi sarnast võib lausuda ründaja Zlatan Ibrahimovic, kes demonstreeris sotsiaalmeediasse postitatud videos, et terveneb rängast põlvetraumast erakordsel kiirusel.

Ibrahimovic vigastas maikuus raskelt parema põlve sidemeid ja käis ka operatsioonil, kuid näitas nüüd, et võib juba vabalt sooritada legendaarse Chuck Norrise lemmikliigutust, pöördelt jalalööki ehk roundhouse kick’i. «Kumb põlv?» esitas Ibrahimovic video all retoorilise küsimuse

 Ehkki 35-aastase ründaja leping Unitediga lõppes kevadel, on tal jätkuvalt luba kasutada taastumiseks Manchesteri meeskonna treeningbaasi. Kuna Ibrahimovic on ilmselt naasmas oodatust kiiremini ja mullu lõi mees Unitedi särgis kõikides sarjades tervelt 28 väravat, levivad üha enam kuulujutud, et peagi sõlmib ta Unitediga ka tänavuseks hooajaks lepingu. ESPNi andmetel võib see juhtuda juba koguni alanud nädalal.

Ibrahimovici naasmisele viitas ka Unitedi keskkaitsja Eric Bailly, kes postitas video, kus ta ründajat pisut kiusab, ning lisas teksti: «Loodetavasti oled valmis peagi tagasi tulema, Zlatan Ibrahimovic. Ootan!»

Which knee? @azsportswear #azbyzlatan

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Hope you're almost ready to return, @iamzlatanibrahimovic, I'll be right here!

A post shared by Eric Bailly (@ericbailly24) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles