Tänavu neljast kaks suure slämmi turniiri võitnud Federer kolmandast: see oleks nali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Legendaarse meestennisisti Roger Federeri (ATP 3.), kes on tänavu tulnud võitjaks nii Austraalia lahtistel kui ka Wimbledonis ehk kahel suure slämmi turniiril neljast, sõnul oleks septembri alguses toimuval US Openil triumfeerimine justkui nali.

«Ma tean, et kui suudan vormis olla, siis on mul head võimalused US Openil hästi esineda, kuid seda võita? Nojah, ma pole enam 25-aastane. Ma pole kindel, kas suudan võitja kolm suurt slämmi ühe aasta jooksul. Juba ühel hooajal kaks võitu saada on päris hullumeelne ning minu jaoks küllalt,» sõnas 19-kordne suure slämmi turniirivõitja.

Kui tänavu jaanuaris võitis 36-aastane šveitslane Austraalia lahtiste finaalis täna maailma edetabelis üle kolme aasta esireketiks tõusnud hispaanlase Rafael Nadali 6:4, 3:6, 6:1, 3:6, 6:3, siis juulikuus toimunud Wimbledoni finaalis sai Federer turniiril settigi kaotamata 6:3, 6:1, 6:4 jagu Horvaatia esindajat Marin Čilićist (ATP 7.).

«See tundub nagu unelmate stsenaarium. Kindlasti püüan olla US Openil keskendunud ning valmis, et seal hästi esineda,» lisas Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles