POSTIMEES POOLAS Fotod: kui palju peab Eesti võrkpallifänn kodubaaris õlle eest letti laduma? (2)

Viljar Voog, Sopot
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis on teel Gdanski, täpsemalt Sopoti kuurortlinna, kus neljapäeval alustatakse EM-finaalturniiri mänguga Soome vastu. Meie vollelõvisid sõidab toetama ka üle tuhande fänni ning nende kokkusaamispaigaks on Ergo Arena nime kandvast mängupaigast ca poole kilomeetri kaugusel paiknev Wielkie Stoly välikohvik.

Millised olud Eesti fännistaabis valitsevad? Tõttöelda niisked – äsja käis Sopotist üle kõva äikesevihm. Kõik kohviku ohtrad lamamistoolid on läbimärjad ning huvitavad hetkel vaid nende ümbert raasukesi otsivaid Poola vareseid. Eesti fännidel aga liigsuurt muretsemispõhjust pole – ilmaennustus lubab edasisteks päevadeks valdavalt kena ilma.

Seega saab minna kõige olulisema küsimuse juurde – mida võrkpallihuvilistele head paremat pakutakse. Kahjuks jääb sellele täpne vastus andmata, sest ingliskeelset menüüd teenindajal anda polnud. Küll võib konstateerida, et hinnad on igati mõistlikud – zlottide arv tuleb eurodeks ümber arvutamiseks sisuliselt jagada neljaga.

Seega – pooleliitrine toop vaadiõlut maksab Eesti fännistaabis 7 zlotti ehk ca 1,7 eurot. Liitri saab kätte 10 kohaliku rahatähe ehk 2,5 euro eest.

Fännistaabis on olemas ka (ühe sirge ja ühe veidi vildaka postiga) võrkpalliväljak, kus 26. augustil peetakse Eesti ja Soome fännide omavaheline mõõduvõtt. Väljakukatteks on aga sulaselge asfalt, nii et «liblikate» heitmine jääb matšis ilmselt minimaalseks. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles