Barcelona nõuab Neymarilt ränka raha ja kahjutasu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar veel FC Barcelona särgis
Neymar veel FC Barcelona särgis Foto: PAU BARRENA/AFP

FC Barcelona tegi täna avalduse, kus teatas, et astuvad äsja 222 miljoni euro eest Pariis Saint-Germaini klubisse siirdunud Neymari vastu kohtusse ning nõuavad talt 8,5 miljonit eurot. 

Barcelona süüdistab Neymari lepingurikkumises ning nõuab 25-aastaselt brasiillaselt tagasi erinevate boonustena välja makstud tasusid. Nimelt pikendas Neymar üheksa kuud tagasi Barcelonaga lepingut, kus talle lubati aastase vastupidamise korral võimsat boonust. Brasiillane liitus aga juba PSG-ga ning peaks klubile andma tagasi 8,5 miljonit eurot ning 10 protsenti veel kahjutasu.

Kui Neymar pole ise nõus summat tagasi maksma, pöördub Barcelona PSG poole. 

Neymari üleminek on toonud palju intriige, kuid Barcelona otsustas siiski, et ei hakka 222 miljoni suurust üleminekut takistama. Siiski sooviti, et UEFA uuriks, kust PSG vajaliku summa sai ning kas Prantsusmaa klubi ikka suudab täita rahalise ausa mängu ehk FFP reegleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles