Galerii: Pärnu tegi Meistrite liigas 17-kordse Belgia meistri vastu südika esituse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu JK naiskond alustas ajaloos esimest korda Eestis toimuvat Meistrite liiga turniiri südika esitusega 17-kordse Belgia meistri Standard de Liege’i vastu, kellele kaotati lõpuks siiski skooriga 0:2.

Kui avapoolajal mängis Pärnu vastastega kui võrdne võrdsega ning kummalgi naiskonnal kindlaid väravavõimalusi ei tekkinud, siis teisel poolajal pani tugevam võistkond oma paremuse Pärnu rannastaadionil toimunud kohtumises maksma. Skoori avas 56. minutil kauglöögist Karlijn Knapen, kelle löök langes Elis Meetua valvatava puuri lati alla.

Teise tabamuse saab kirjutada aga eestlaste enda nimele, kui 69. minutil eksiti ning Noemie Geldersil tekkis võimalus mänguvahend viimaks tühja väravasse tõsta. Seejuures oleks võinud viimane ka saada kirja duubli, kuid Gelders ei suutnud penaltit realiseerida, sest 11 meetri kauguselt löödud karistuslöök maandus posti. Ehkki tagasipõrkunud palli lõi belglanna pärnakate väravasse, ei läinud see tabamusena kirja, kuna enne teda oleks pidanud mõni teine mängija mänguvahendit puudutama.

Järgmisena läheb Pärnu naiskond reedel vastamisi valitseva Hollandi meistri Amsterdami Ajaxiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles