Ardo Kreek: esimene EMile pääs oli kui välk selgest taevast

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeeskond alustab 24. augustil mängudega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril, kus alagrupis ollakse vastamisi Soome, Serbia ja Poolaga. Kõiki Eesti koondise kohtumisi näitavad Postimees ja Kanal 12.

Eesti koondise – hüüdnimeks Sinilõvid – temporündaja Ardo Kreek on üks neist, kes kuulus koondisesse juba 2009. aastal, kui rahvusmeeskond esimest korda EM-finaalturniirile pääses. «Suuri ootusi toona polnud. Pigem lepiti enne Poolaga peetud otsustavat kokku, et pärast läheme sauna ja lõpetame koondisehooaja ära. Aga kui murdemoment tekkis, siis olid emotsioonid vägevad. Suurepärane saavutus,» meenutab Kreek.

Neljandat korda EMil võistleva temporündaja hinnangul on kõige erilisem too esimene kvalifitseerumine: «Olin ise üsna noor ja EMile pääsemine tuli nagu välk selgest taevast. Keegi ei oodanud seda. Järgmistel puhkudel on finaalturniirile pääs rohkem enda käes olnud. 2009 tegid teised väikese teene kah,» sõnab Kreek.

Postimees tutvustab EMi eel Eesti võrkpallikoondise mängijaid, et end üheskoos võrkpallisuve tippsündmuseks vollelainele häälestada. Sinilõvid sööstavad lahingusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles