OlyBeti spordibaaris Olümpias toimub Eesti-Soome mängu ühisvaatamine

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: OlyBet

Sel neljapäeval alustab Eesti võrkpallikoondis Gdanskis EM-finaalturniiri, kus kohtutakse kell 18:30 Soomega. Et kõige olulisemale Eesti EM-finaalturniiri kohtumisele koos kaasa elada, korraldab koondise toetaja OlyBet võrkpalli ametlikus fännistaabis, OlyBeti spordibaaris Olümpias, mängu ühisvaatamise. Eestile tulevad pöialt hoidma ka ’68 aasta võrkpalli sangarid Kalle Kukk, Tarvi Uljas ja Henn Karits.

“Kui Soome on üldjuhul pidanud Eestit nõrgemaks vastaseks, siis viimastest intervjuudest võib täheldada, et soomlaste seisukoht on mõnevõrra muutunud. Võib isegi öelda, et soomlased pigem pelgavad Eestit. Seega on kindlasti oodata väga tasavägist mängu ja kõik sõltub sellest, kuidas kumbki meeskond suudab end mentaalselt häälestada. Loodan väga, et meie mehed ei mõtle kramplikult ainult tulemuse peale, vaid suudavad mängida seda mängu, milleks nad võimelised on ja minu arvates on Eestil suur šanss neljapäevane kohtumine võita,” sõnas kuulus Eesti võrkpallur Kalle Kukk.

Kuke karjääri säravaim etteaste pärineb aastast 1968, mil legendaarse Tallinna Kalevi meeskonnaga võideti NSV Liidu meistrivõistluste kuld võrkpallis. Lisaks Kukele saab mängu ühisvaatamisel neljapäeval näha ’68 aasta Kalevi meeskonna kaht teist legendi, Tarvi Uljast ja Henn Karitsat.

“Ühisvaatamisele on oodatud kõik spordisõbrad ja eelkõige võrkpallifännid, kel mingil põhjusel polnud võimalik Poola meie rahvusmeeskonnale kaasa elama sõita. Kuigi Soome on OlyBeti koefitsientide alusel mängu favoriit, ei ole vahe suur. Oodata on äärmiselt põnevat spordilahingut,” sõnas Baltimaade suurima interneti mängukeskkonna OlyBet tegevdirektor Veiko Krünberg.

Mängu näidatakse Olümpia OlyBeti spordibaari suurelt ekraanilt. Fännidele on uudistamiseks avatud Eesti võrkpalliajaloo kõige olulisemate medalite näitus. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 18:30.

Lisainfot annab Veiko Krünberg, OlyBeti tegevdirektor, e-mail: veiko.krunberg@oc.eu

Facebooki üritus lisainfoga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles