Kristo Kollo: miks mitte mõnel suurriigil selg prügiseks teha?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallimeeskond alustab 24. augustil mängudega Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril, kus alagrupis ollakse vastamisi Soome, Serbia ja Poolaga. Kõiki Eesti koondise kohtumisi näitavad Postimees ja Kanal 12.

Eesti koondise – hüüdnimeks Sinilõvid – nurgaründaja Kristo Kollo, kes tuli 2008. aastal koos Oliver Vennoga U19 vanuseklassis rannavõrkpalli maailmameistriks ning mullu koos Karl Jaaniga Eesti meistriks, ei kipu praegu saalivõrkpallile truudust murdma.

«Sel suvel pole isegi kordagi mõelnud, et parem oleks puhata või rannavõrkpalli mängida. Terve suvine tsükkel saalikoondisega kaasa teha on minu jaoks piisavalt suur ja huvitav väljakutse. Vahepeal on väike igatsus, et tahaks varbad liiva sisse pista. Aga siis tulen taas trenni,» sõnab Kollo.

EM-finaalturniiril ootavad Eestit tugevad vastased, aga Kollo hinnangul pole ükski mäng ette kaotatud: «Ootusärevus on suur. Võrkpallimäng on juba selline, et võiduks on vaja võita kolm geimi. Üllatusi võib tulla nii ühelt kui ka teiselt poolt. Venemaa-mänguga (maikuus kodus saadud 1:3 kaotus - toim) näitasime, et me pole tipust kuigi kaugel. Ühel heal päeval miks mitte ka mõnel suurel riigil selg prügiseks teha?»

Postimees tutvustab EMi eel Eesti võrkpallikoondise mängijaid, et end üheskoos võrkpallisuve tippsündmuseks vollelainele häälestada. Sinilõvid sööstavad lahingusse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles