McLaren teatas piloodi, kes neid järgmisel hooajal esindab

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stoffel Vandoorne.
Stoffel Vandoorne. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Belgia vormel-1 piloot Stoffel Vandoorne (25) jätkab McLareni põhisõitjana ka järgmisel hooajal.

«Me kõik oleme Stoffeli potentsiaalist teadlikud ja loodame tema abil üle pika aja võidutseda ning seda me ka teeme – Stoffel nopib karjääri esimese võidu õiges kohas,» seisis meeskonna teadaandes.

Ungaris peetud viimasel etapil teenis Vandoorne selle hooaja esimese punkti, ületades finišijoone kümnendana. Tema meeskonnakaaslane Fernando Alonso on kogunud üheksa silma enam, tulles punktikohale Aserbaidžaanis (9. koht) ja Ungaris (6.).

Meeskondlikus arvestuses hoiab McLaren üheksa etappi enne hooaja lõppu üheksandat positsiooni (11 punkti), edestades vaid Sauberit (5). Järgmine etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Belgias.

Järgmiseks hooajaks on kinnitatud tänaseks täpselt pooled võidusõitjad: Kimi Räikkönen (Ferrari), Esteban Ocon (Force India), Romain Grosjean, Kevin Magnussen (mõlemad Haas), Stoffel Vandoorne (McLaren), Lewis Hamilton (Mercedes), Daniel Ricciardo, Max Verstappen (mõlemad Red Bull), Nico Hülkenberg (Renault) ja Carlos Sainz Jr. (Toro Rosso).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles