Postimehe videolugu: Eesti koondise statistik: Soomel puuduvad superstaarid

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis alustab homme Poolas Gdanskis EM-finaalturniiri, kui alagrupi esimeses mängus minnakse vastamisi põhjanaaber Soomega. Hetkel käivad viimased ettevalmistused suurturniiriks.

«Soome on konkreetne, ühtlane ja hea meeskond. Seal ei ole superstaare ega kõlavaid nimesid, kes mängiksid maailma tippklubides. Nad on meiega sarnane meeskond, kes mängivad mõtestatud ja tarka võrkpalli – see on nende tugevus» kommenteeris Eesti koondise statistik Alar Rikberg esimest vastast.

Eesti koondise nurgaründaja Robert Täht sõnas tänahommikuse treeningu järel: «Suhteliselt varajane trenn, aga tegime õhtuse trenni harjutusi ja päris ilusaid liigutusi.» Koondislaste head olukorda kiitis ka füsioterapeut Siret Kalbus: «Mehed on väga heas vormis.»

Eesti (maailma edetabelis 32.) ja Soome (18.) vaheline matš peetakse homme õhtul kell 18.30. Mängust teeb otseülekande Postimees ja Kanal 12. Lisaks Soomele minnakse A-alagrupis vastamisi Serbia ja Poolaga, kes on vastavalt mullune Maailmaliiga tšempion ja valitsev maailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles