Värske MM-hõbe Nabi Postimehe videointervjuus: kindlasti oli poja sünd tõukavaks jõuks!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariisi MMil kuuenda tiitlivõistluste medali võitnud Kreeka-Rooma maadleja Heiki Nabi saabus täna kodumaale. Hõbemedali teeninud kangelast tuli lennujaama vastu võtma suur hulk rahvast, nende seas tema abikaasa, bikiinifitnessist Egle Eller-Nabi, tütar Renata ja pisipoeg Henri.

Mõlemad muigasid, et hõbemedal on 24.augustil kuu vanuseks saava Henri sünnipäevakink. «Nüüd ei tea, mis aastase sünnipäeva puhul talle kinkima peaks!» sõnas Egle. 

Heiki lisas, et poja sünd andis talle indu. «Kindlasti oli see lükkavaks-tõukavaks jõuks. Olen väga õnnelik, et mul on nüüd kaks last ning nende heaolu annab kindlasti jõudu juurde.»

Perepea tunnistas, et oli pärast maadluspäeva väga väsinud ning hõbemedal oli türklase Riza Kayaalpi vastu maksimum, mida ta matšist võtta sai. 

«Olen siiamaani väsinud, sest ega öösel sain ikka väga vähe magada, sest kõik kohad valutasid. Kulutasin kõik oma energiaressursid ära, olin päris läbi. Nii palju andsin kui oli anda, kahjuks polnud see kulla vääriline, aga vähemalt ei tulnud ma tagasi ühe-kahe matšiga,» sõnas Nabi. 

Nabile oli see kuues tiitlivõistluste medal. Kuidas see tema abikaasat motiveerib ning millal seni ainsa eestlasena bikiini olümpiamängudel ajalugu teinud Egle Eller-Nabi tippsporti naaseb, vaata juba Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles