Sebastien Ogier vihjas karjääri lõpetamisele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Frederic Chambert/imago/PanoramiC/Scanpix

Autoralli MM-sarja liider ning Eesti parima rallisõitja Ott Tänaku meeskonnakaaslane Sebastien Ogier (M-Sport) on mõelnud karjääri lõpetamisele, kuid sellegipoolest eelistaks ta võistelda ka järgmisel aastal.

«Karjääri lõpetamine on võimalik, kuid see ei sõltu tiitlivõidust. Tegelikult soovin enamat ning seega usun, et jätkan,» andis neljakordne maailmameister mõista WRC TV vahendusel. «Ma ei tunne selle küsimuse üle arutledes pinget. Olen väga rahulik ning kui tunnen, et suudan järgmisel aastal midagi korda saata, siis jätkan kindlasti,» lisas ta.

Viimastel nädalatel on omajagu räägitud 33-aastase prantslase tuleva hooaja töökohast, kuna leping M-Spordiga lõpeb käimasoleva aastaga. Ogier on varem teatanud, et sooviks Malcolm Wilsonile kuuluva tiimiga jääda soetuks vaid juhul, kui meeskond leiaks senisest kaalukama finantstoe, et konkurentidega sammu pidada.

«Pakkumisi on. Olen mitmeid nädalaid öelnud, et loodetavasti langetan peagi otsuse. Vast oleme enne Hispaania rallit (5.-8. oktoobril – toim) juba targemad,» tunnistas Ogier.

MM-sarja üldseis sõitjate arvestuses:

  1. Sebastien Ogier (M-Sport) 177 punkti
  2. Thierry Neuville (Hyundai) 160
  3. Ott Tänak (M-Sport) 144
  4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 123
  5. Dani Sordo (Hyundai) 89
  6. Elfyn Evans (M-Sport) 87

MM-sarja üldseis tiimide arvestuses:

  1. M-Sport 325 punkti
  2. Hyundai 261
  3. Toyota 213
  4. Citroen 163
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles