Eesti meister alustas Euroopa suurimat klubisarja napi võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva United.
Narva United. Foto: Narva United FC / Facebook

Eesti saalijalgpalli meister Narva United FC tegi eile algust mängudega UEFA Futsal Cupi alagrupiturniiril, kui pingelises kohtumises alistati Albaania klubi Flamurtari Vlorë

Bosnia ja Hertsegoviinas toimuva E-alagrupi esimese päeva mängudes oli Narva vastaseks Flamurtari Vlorë meeskond. Mäng kulges tasavägiselt, kui esmalt viis Eduard Bader Narva 1:0 juhtima. Vaheajapausile mindigi Eesti klubi eduseisul.

Teist poolaega alustas jällegi teravamalt Narva, kes läks Stanislav Bõstrovi väravast 2:0 juhtima. Kohtumise 29. minutil tuli järjest kaks tabamust, kui esmalt oli Narva poolelt täpne Aleksandr Akulenko ning seejärel lõid vastased ühe tagasi. Mõned minutid hiljem lõi Bader oma teise ja Narva neljanda värava.

Kohtumise lõpp osutus vägagi pingeliseks, sest vastased tõid paariks viimaseks minutiks väljakule lendava väravavahi ning suutsid tänu sellele ka kaks väravat lüüa. Narva suutis vaatamata sellele siiski lõpuni vastu pidada ja nii teeniti magus 4:3 võit.

Päeva teises kohtumises oli Bosnia ja Hertsegoviina klubi FC Mostar 7:3 üle Türgi meeskonnast Arnavutköy Belediye Spor.

Eesti meistri järgmiseks vastaseks on 24. augustil Mostar ning viimasena minnakse 26. augustil kokku Arnavutköy meeskonnaga.

Edasi pääseb alagrupist vaid võitja. Järgmises ringis oleks loosi tahtel grupi võitja vastasteks Araz Naxçivan (Aserbaidžaan), FC Deva (Rumeenia, turniiri korraldaja) ja lisaks veel üks kvalifikatsiooni eelringi võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles