Videouudis: Zlatan Ibrahimovic sõlmis Manchester Unitediga uue lepingu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Peter Byrne/PA Wire/PA Images

35-aastane Rootsi jalgpallur Zlatan Ibrahimovic sõlmis Inglismaa kõrgliiga meeskonna Manchester Unitediga uue ühe-aastase lepingu.

Ibrahimovic liitus Manchester Unitediga eelmise aasta suvel ning kandis Punaste särki 28 liigamängus ja lõi selle aja jooksul 17 väravat. Tema hooaeg lõppes enneaegselt tõsise põlvevigastuse tõttu.

«Olen tagasi ning lõpetan selle, mida alustasin,» ütles ründaja, kes kannab nüüdsest number 10 särki. «Ma ei jõua ära oodata hetke, kui saan naasta Old Traffordile (Manchester Unitedi kodustaadion – toim). Selleks valmisolek nõuab aega.»

Varasemalt kandis Manchesteri klubi eest number 10 särki Wayne Rooney, kes vahetas sel suvel Unitedi särgi kasvatajaklubi Evertoni vastu ringi.

 

I UNITED it @manchesterunited

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Ibrahimovic võitis möödunud hooajal Manchester Unitediga kolm tiitlit: Inglismaa superkarika, Inglismaa liigakarika ja Euroopa liiga. Kõikide sarjade peale kokku sai rootslane kirja 28 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles