Esmaspäeval peetakse Tartu jooksumaratoni ühistreening

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
28. Tartu Jooksumaraton.
28. Tartu Jooksumaraton. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Esmaspäeval, 25. aprillil ootab Klubi Tartu Maraton kõiki spordisõpru SEB 29. Tartu Jooksumaratoni ühistreeningule.

Traditsiooniline ühistreening on mõeldud huvilistele Tartu Jooksumaratoni rajaga tutvumiseks ja kõhklejatele viimaste otsuste tegemiseks, millisest distantsist võistluse põhipäeval osa võtta. Tudengitele on ühistreening hea võimalus mõnusas väikeses seltskonnas uut energiat ja positiivseid emotsioone koguda alanud festivali nädalaks. Eelmisel aastal võttis ühistreeningust osa 300 inimest. 

Ühistreeningu stardi- ja finišipaik on Elvas, Tartumaa Tervisespordikeskuses, kus metsa- ja kruusateedel ootavad jooksjaid ja kepikõndijaid kaks märgitud rada - 16km ja 10km. Mõnusale kevadisele üritusele antakse start 18:30.

Ühistreeningul osalemine on tasuta ja etteregistreerimine ei ole vajalik. Rajal pakutakse 5. km-l spordijooki ja finišis ootab soe tee. Ühistreeningule viib tasuta buss, mis väljub Vanemuise teatri alumisest parklast stardipaika kell 17:30 ja toob soovijad kell 20:30 Tartusse tagasi.

SEB 29. Tartu Jooksumaraton põhiüritus, kuhu on eilse seisuga registreerunud 11 riigi 3000 jooksjat ja kepikõndijat toimub 8. mail 2011.a.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles