Suuremeelne Zlatan tegi klubi esiründajale teene

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

35-aastane Rootsi jalgpallur Zlatan Ibrahimovic sõlmis Inglismaa kõrgliiga meeskonna Manchester Unitediga uue aastase lepingu. Intervjuus ESPN-ile tõdes hea huumorisoone poolest tuntud Ibrahimovic, et tehniliselt ta pole klubist lahkunudki – ta vaid uuendas enda särginumbrit.

«(Romelu) Lukaku helistas mulle ja küsis: vennas, kas ma võiksin endale number 9 võtta? Ütlesin talle, et ma ei ole praegu sellises seisus, et hakkaksin sinu elu keeruliseks tegema. Tahan, et tunneksid end lihtsalt õnnelikult,» rääkis Ibrahimovic.

«Annan sulle number 9, aga võtan endale number 10. Just nii käivad asjad – seega ma ei lahkunud kunagi, uuendasin lihtsalt oma särginumbrit,» jätkas ründetäht, kes haaras endale Evertoniga liitunud Wayne Rooneyst vabaks jäänud särginumbri.

Ibrahimovic liitus Manchester Unitediga esmakordselt eelmise aasta suvel ning kandis Punaste särki 28 liigamängus ja lõi selle aja jooksul 17 väravat. Tema hooaeg lõppes enneaegselt tõsise põlvevigastuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles