Video: Euroopa liigas nähti pöörast väravat, eelmise hooaja finalist jäi alagrupiturniirilt eemale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravavaht Dante Stipica lasi end Gylfi Sigurdssonil üllatada
Väravavaht Dante Stipica lasi end Gylfi Sigurdssonil üllatada Foto: ANDREW BOYERS/Action Images via Reuters

Eile peetud jalgpalli Euroopa liiga play-offide korduskohtumistes sündis tõeline iluvärav mängus Everton - Spliti Hajduk, kui Inglismaa meistriliiga klubi värske täiendus Gylfi Sigurdsson põrutas palli Horvaatia klubi väravasse pea poolelt väljakult.

Avamängu 2:0 võitnud Everton jäi küll tänu Josip Radosevici 43. minuti väravale korduskohtumises kaotusseisu, kuid Islandi koondislane Sigurdsson viigistas imeväravaga mänguseisu juba teise poolaja esimestel sekunditel.

Fännivideo väravast:

Umbes 45 meetri kauguselt värava löönud Sigurdssonile oli sealjuures tegu Evertoni särgis esimese kohtumisega, kus ta alustas mängu põhikoosseisus. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga ning Euroopa liiga alagrupiturniirile pääses Everton.

Sigurdssoni värav telepildis:

Üllatustulemuse pakkus eelmisel hooajal Euroopa liiga finaalis mänginud Amsterdami Ajax, kes kaotas eile Norra klubile Trondheimi Rosenborgile võõrsil 2:3 ning jäi koondtulemusega 2:4 Euroopa liiga alagrupiturniiri ukse taha.

AC Milan alistas eile 1:0 makedoonlaste Shkendija ning pääses üldvõiduga 7:0 kindlalt Euroopa liiga alagrupiturniirile. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles