POSTIMEES POOLAS Andrus Raadik: tänud fännidele, teist on mul kõige rohkem kahju (1)

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondislased Andrus Raadik ja Ardo Kreek tegid pärast eilset 2:3 kaotust Soomele suure kummarduse Eesti fännide suunas.

«Kehvasti tunnen end, nutetud silmadega, nagu ma olen. Mäng oli iseenesest vähemalt põnev. Nendes mängudes on üksikud punktid niivõrd tähtsad. Viiendas geimis oli meie vastuvõtt, minu vastuvõtt, selline nagu ta oli. Servidega eksisime ka kogu mängu vältel palju. Aga see, mis siin kõik toimus – tänud fännidele, teist on mul kõige rohkem kahju,» ütles Raadik.

Kreegi sõnum fännidele oli sarnane: «Toetasite meid kõvasti, kahju, et need kaks geimi niimoodi ära läksid. Natuke tulime tagasi, aga lõpuponnistus jäi meie rabistamise taha. Samas hea, et kolme geimiga asi ei piirdunud. Kahjuks lasime soomlased neljandas geimis mängima ning neil oli hea viiendale geimile vastu tulla.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles