Jürgen Klopp sattus kentsakasse olukorda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: DANIEL ROLAND/AFP

Pühapäeval Inglismaa kõrgliigas Arsenaliga vastamisi mineva Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp sai eilsel pressikonverentsil teada, et klubi poolkaitsja Gini Wijnaldum on vahepeal isaks saanud. 

Hollandi koondises mängiv Wijnaldum sai Kloppilt loa pärast kolmapäevast Meistrite liiga play-off-kohtumist lennata kodumaale, et olla oma lapse sünni juures. Laps tuli ilmale neljapäeva varahommikul ning Wijnaldum tegi sellest Instagrami ka postituse. Eraldi Kloppile ta suurepärasest uudisest teada ei andnud.

Pressikonverentsil küsiti Liverpooli peatreenerilt, millal Wijnaldum tagasi treeningutele naaseb. «Pärast lapse sündi,» vastas Klopp. Kui sakslasele aga teatati, et laps on juba sündinud, sõnas ta: «Aitäh sõnumi eest. Palju õnne Gini!»

«Ah et poeg? Ta helistas teile ja mitte mulle? Hästi. Eelmisel nädalal ütlesin, et parim asi, mida teinud olen, on see, et pole lugenud Inglismaa meediat. Nüüd on see aga probleem,» naljatas Klopp.

Ajakirjanik ütles talle sellepeale, et jalgpallur postitas uudisest teate ka oma sotsiaalmeediasse. «Instagram? Twitter? Facebook? Väga head kanalid minu informeerimiseks,» oli Klopp irooniline.

Tõsisemalt rääkides ütles aga sakslane, et tõenäoliselt on Wijnaldum juba õige pea meeskonna juures tagasi ning saab Liverpooli pühapäeval aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles