Touri mägede kuningas visati meeskonna poolt Vueltalt välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Barguil
Warren Barguil Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS

Prantsusmaa velotuuril mägede kuningaks kroonitud Warren Barguil visati Vueltal oma meeskonna koosseisust välja, kuna ta ei allunud meeskonna korraldustele.

Team Sunwebi rattur hoidis velotuuril pärast seitset etappi 13. kohta, edestades koha võrra meeskonna liidrit Wilco Keldermani.

Kelderman kaotas reedesel etapil 17 sekundit, kuna tema jalgratta rehv purunes ning Barguil ei suutnud oma kaaslast aidata.

Team Sunweb teatas seepeale, et neil pole muud võimalust kui Barguil velotuurilt meeskonna nimekirjast eemaldata. «Ta ütles avatult, et ei soovi meeskonna eesmärkidele kaasa aidata,» kirjutati tiimi avalduses.

25-aastane Barguili ei salanud, et soovis Vueltal kanda suuremat rolli. «Pean meeskonna otsuse tõttu Vueltalt lahkuma. Tunnen, et mul on väga head jalad. Näen end veidi teises rollis ning tahaksin mägedes rünnata, just nagu Touril. Vuelta on suurepärane velotuur ning kahju, et pean lahkuma, kuid pean tiimi otsusega leppima,» ütles prantslane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles